Over ons

Dit is het lekkere van Plaza

Plaza food for all
Plaza food for all

Waar staat Plaza voor?

Geluk

De gezelligheid van even buiten de deur zijn, bij mensen die je kent.

Familie

Iedereen is welkom om te genieten, er zit voor alle smaken wel iets bij.

Thuis

Je kunt gewoon bij Plaza aanschuiven, er is altijd wel een tafeltje vrij.

Fun

Bij je Plaza om de hoek bestellen, is altijd weer een feestje!.

Makkelijke maaltijd of lekkere snack?

Wat je sowieso bij iedere Plaza vindt, naast vertrouwde friet, snacks, en een toffe Kidsbox, zijn de Royals om van te watertanden. Wij waren het die je in Nederland lieten kennismaken met loaded fries. Nu zijn ze niet meer weg te denken. Graag gedaan!

Maar los daarvan heeft iedere Plaza zijn eigen assortiment, met de lievelingssnacks en -gerechten van mensen in de buurt. Want Plaza is een soft franchise-formule, dus iedere ondernemer bepaalt zelf welke burgers, salades en broodjes er op het menu staan.

Anderen genieten ook mee

Bij Plaza proef je het lekkere, voel je de warmte en ervaar je de gezelligheid zoals dat alleen bij jouw vertrouwde cafetaria om de hoek kan. Dat gevoel willen we delen met mensen die het hard nodig hebben. Daarom doneren we ieder jaar aan Villa Pardoes, zodat gezinnen met een ernstig ziek kind een week op vakantie kunnen. Even het huis uit, weg van alle doktoren. Om geluksmomenten te vinden met elkaar.

Bij ons zit je goed

Of je nu met vrienden de derde helft wilt bekronen bij je vertrouwde stek om de hoek. Voor het hele gezin op zondag lekker je vaste bestelling wilt afhalen. Of een kinderfeestje wilt vieren waar iedereen over napraat. Cafetaria Plaza is er voor al die momenten. Het is een plek waar heel de buurt graag komt. Want dat lekkere, die gezelligheid, die mensen, dat is alleen bij ons zo.

Plaza & Sligro Food Group

Cafetaria Plaza en Sligro zijn twee handen op één buik. Sligro ondersteunt de Plaza-ondernemers op allerlei vlakken, zodat zij de handen vrij hebben om hun gasten dat echte lekker bij ons-gevoel te geven. Alle producten van Sligro die jij op je bord krijgt, worden door de kwaliteitsdienst van Sligro gecontroleerd. Een onafhankelijk bureau keurt twee keer per jaar de hygiëne en voedselveiligheid. Dus bij welke Plaza je ook eet, afhaalt of bestelt: het eten is overal lekker en goed.

Nieuwsgierig naar Plaza?

Heb je vragen of wil je meer weten over Plaza? Neem contact met ons op.